20163-2016

Planificarea celei de-a 14-a Conferință Misionară Mondială de Misiune și Evanghelism, 8-13 martie 2018, Arusha, Tanzania – Pr. Prof. Dr. Pavel Aurel / Pr. Conf. Dr. Habil. Daniel Buda  

Așa cum se știe în interiorul Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB) și în cadrul cercurilor misionare mondiale, Comisia pentru Misiune mondială și Evanghelism a CMB pregătește de ceva vreme o nouă conferință misionară mondială de misiune și evanghelism. Comitetul Central al CMB întrunit între 22-28 iunie a.c. la Trondheim, Norvegia, a aprobat un document pregătit de Comisia pentru Misiune mondială și Evanghelism despre locul, data, dimensiunea, profilul, tema și specificul acestei viitoare conferințe. Am considerat că este necesat ca acest document să fie tradus și în limba română.
Cuvinte-cheie: –
Pr. Dr. Aurel Pavel, profesor la Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu / Pr. Dr. Daniel Buda, conferenţiar la Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi director de program în cadrul departamentului Biserică şi Relaţii Ecumenice al Consiliului Mondial al Bisericilor (Geneva).
Adresă : – Sibiu / Geneva
E-mail : –

DESCARCĂ PDF

Revista Teologica 2019. Toate drepturile rezervate !