INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cine suntem ?

Revista Teologică este publicație oficială a Mitropoliei Ardealului, sub redacția Centrului de Cercetare Teologică al Facultății de Teologie Ortodoxă “Andrei Şaguna” din Sibiu , Editura Andreiana, Sibiu
ISSN on-line 2069-8895 – ISSN-L 1222-9695. Revista Teologică este indexată în Religious and Theological Abstracts (USA) http://rtabstracts.org/journals-we-abstract.php#r

Din 25 mai 2018, va intra in vigoare Regulamentul general privind datele personale (GDPR – Regulament UE 2016/679), legislatie europeana care obliga toate companiile care prelucreaza date cu caracter personal sa se conformeze la noile reguli mult mai stricte. Din acest motiv, in aceasta sectiune vă informăm despre politicile noastre in domeniul confidentialitatii si prelucrarii datelor tale cu caracter personal.

Astfel, in aceasta informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • „noi/al nostru” înseamnă Revista Teologică;
  • „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.;

Numărul nostru de telefon de la sediul central este 0269.211584 sau ne poți trimite un e-mail folosind adresa e-mail revista_teologica@yahoo.com

Cum ne puteți contacta

Opinia ta este importantă pentru noi – dacă ai întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poţi trimite un e-mail la adresa revista_teologica@yahoo.com Poți contacta responsabilul cu protecția datelor direct prin e-mail la adresa revista_teologica@yahoo.com sau prin poștă sau curier la adresa Revista Teologică cu sediul in Sibiu, Str. Mitropoliei, nr. 35, Jud. Sibiu, 550179, persoana de contact ……………………, tel. 0269.211584, punând corespondența ta în atenția responsabilului cu protecția datelor.

In continuare te informam despre politicile noastre privind confidentialitatea si protectia datelor tale cu caracter personal:

Politica de confidentialitate

Pentru utilizarea site-ului www.revistateologica.ro ,  este necesar sa citesti si sa accepti aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu aceste reguli.

Revista Teologică poate detine informatii despre tine, pe care ni le-ai oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare,  etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele tau, adresa, numere de telefon, email.

  1. În ce fel poate utiliza Revista Teologică aceste informaţii personale?

Informatiile despre tine pot fi folosite de noi doar in scopul publicării articolelor sau studiilor.

  • 1. procesarea comenzilor sau cererilor tale;
  • 2. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre tine;
  • 9. inregistrarea informatiilor despre tine in vederea  satisfaceri altor cereri sau cerinte pe care le ai in legatura sistemul peer review si nu numai.
  1. Drepturile conferite de Legea 677/2001

Persoanele vizate beneficiaza de drepturile conferite de Legea 677/2001 (inclusiv dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si de opozitie). Drepturile persoanelor vizate se exercita prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la sediul Redacția Revistei Teologice cu sediul in Sibiu, Str. Mitropoliei, nr. 35,  Jud. Sibiu, 550179, tel. 0269.211584.

 

! Te rugam sa studiezi si urmatoarele informatii disponibile:

– Politica de Confidentialitate WordPress, inglobata in Politica de confidentialitate a Revistei Teologice, intrucat site-ul nostru folosește WordPress: https://revistateologica.ro/politica-de-confidentialitate-wordpress

Politica privind cookie-urile

Modul în care utilizăm cookie-uri

Utilizăm cookie-uri pentru a monitoriza  ce acțiuni ai realizat pe site. De asemenea, cookie-urile îți permit să utilizezi serviciul de ,,login in” pentru urmărirea studiilor aplicate, verificarea contului tău sau primirea unor informații privind studiul aplicat.

Cookie-urile noastre nu rețin date cu caracter personal cum ar fi numele tău sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflăm informații după ce v-ați autentificat sau ajută la a face legătura între informațiile privind navigarea făcută și datele tale cu caracter personal atunci când aplicați un studiu sau articol sau ne contactați prin fromularul de contact.

Pentru aceasta, în unele situații utilizăm cookie-uri persistente. Tratăm cu seriozitate protecția datelor tale cu caracter personal – întotdeauna monitorizăm și îmbunătățim modul în care le putem proteja.

Am clasificat cookie-urile noastre în următoarele categorii, pentru a-ți fi mai ușor să înțelegi de ce avem nevoie de ele:

  • Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site
  • Performanță – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul în care funcționează site-ul nostru și cum îl putem îmbunătăți
  • Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informații cu terțe părți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ai ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica părțile site-ului de care ești interesat. Utilizăm apoi aceste informații pentru a-ți arăta  pagini care credem că te pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu tine sau pentru a individualiza conținutul comunicărilor pe care vi le trimitem. Dacă preferi, poți opta pentru a renunța la acestea. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta include informații care reflectă interesul pe care l-ai arătat față de conținutul paginilor noastre sau oferte ori promoții care credem că te-ar putea interesa, și pentru a îmbunătăți modul în care răspundem la necesitățile tale.

Cookie-urile îți permit o mai bună experienţă de vizitare a site-ului nostru, iar unele dintre ele sunt necesare pentru buna funcționare a acestuia. Folosim cookie-uri pentru:

  • acces protejat la datele confidențiale din contul tau pe site-ul www.revistateologica.ro
  • îmbunătățirea timpului de răspuns la accesarea paginilor de pe site
  • acces la informația dinamica de pe site
  • înregistrarea preferințelor de navigare pe site-uri
  • acces la secțiuni protejate din site. Cookie-ul se generează după autentificare pentru verificarea expirării sesiunii
  • identificarea traseului de navigare al utilizatorilor pe site pentru afișarea sondajelor de opinie
  • afișarea de conținut personalizat, corespunzător rolului și drepturilor unui utilizator
    analiza vizitatorilor, în vederea îmbunătăţirii experienţei pe site. Cu ajutorul Google / Adobe Analytics, colectăm date anonime despre vizitele pe site-ul nostru
  • gestionarea, optimizarea, personalizarea și trimiterea notificărilor de tip push către utilizatori
  • înregistrarea acceptului utilizatorului pentru cookie-uri la prima accesare a site-ului
    pentru autentificare. Atunci când te autentifici pe acest site, generăm un cookie care ne anunţă dacă eşti autentificat. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care eşti autentificat şi care sunt permisiunile pe care le ai pentru anumite servicii
  • afișarea sondajelor de opinie.

Folosirea cookie-urilor de către tine

Pentru a  a te abona la servicii, trebuie să ai activate cookie-urile din browser-ul tău de internet. Cele mai populare browsere sunt:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer
Safari
Opera
Dacă alegi să nu activezi cookie-urile, vei putea naviga pe site-ul nostru, dar nu vei putea accesa conturile Revistei Teologice și nu vei putea publica articole/studii sau recenzii.

Controlul cookie-urilor

Poți controla din browser-ul tău modul în care utilizezi cookie-urile.

Cum poți verifica dacă sunt activate cookie-urile pe PC-uri

Google Chrome

Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Setări” apoi „Arată setări avansate”.
Localizează titlul „Protecția datelor” și selectează „Setări de conținut”
Acum selectează „Permiteți setarea datelor locale”

Mozilla Firefox

Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Opțiuni”
Apoi selectează pictograma „Protecția datelor”
Click pe „Cookie-uri”, apoi selectează „permiteți site-urilor să seteze cookie-uri”

Microsoft Internet Explorer 11

Click pe pictograma „Setări” (care arată ca o roată dințată) situată în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului și selectează „Opțiuni internet”, apoi click pe butonul „Protecția datelor”
Asigură-te că nivelul de Protecție a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile în browser-ul tău.
Setarea protecției mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.
Cum poți verifica dacă sunt activate cookie-urile pentru dispozitivele care utilizează sistemul de operare Mac

Safari pe OX X

Click pe „Safari” în partea de sus a ferestrei browser-ului și selectează opțiunea „Preferințe”
Click pe „Protecția datelor”
Selectează „Permiteți de la site-urile web pe care le vizitez”
Cookie-uri de blocare

Dacă dorești să afli cum să oprești site-urile web să utilizeze cookie-uri pentru a-și aminti ce site-uri vizitați, selectează browser-ul din listă. Aceasta te va duce pe pagina respectivului browser, unde poți administra cookie-urile și datele privind site-ul:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari

Dacă îți modifici setările privind cookie-urile din browser, experiența ta cu noi nu va fi monitorizată.

Poți găsi informații privind controlul și ștergerea cookie-urilor și la adresa http://allaboutcookies.org

Cerere de acces la date personale // Personal Data Access Request

Te rugam sa te informezi periodic accesand link-urile disponibile in aceasta sectiune intrucat toate politicile noastre privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal vor fi actualizate constant.